Dynamic People > Microsoft Dynamics NAV, de ERP oplossing voor het MKB

Microsoft Dynamics NAV, de ERP oplossing voor het MKB

Microsoft heeft in 2017 de nieuwe Dynamics NAV gelanceerd. Microsoft Dynamics NAV moet het ERP systeem worden voor de small en mid-size business worden. Microsoft gaat jaarlijks vele miljoenen dollars investeren om NAV volledig te integreren in Office 365 zodat alle voordelen van office en ERP worden gecombineerd. CRM online, office en ERP in één integrale oplossing.

De standaard mogelijkheden van MS NAV zijn zo compleet dat vele bedrijven door middel van MS NAV volledig hun bedrijfsprocessen kunnen ondersteunen, zonder dat er maatwerk verricht hoeft te worden. En daardoor is het relatief eenvoudig om altijd met de meest recente versie te kunnen werken.

Dynamic People biedt de onderstaande mogelijkheden voor de aanschaf van NAV licenties:

  • On-premise. Bij deze optie kiest u voor het kopen van de NAV licenties en beheert u de software in uw eigen data center of verzorgt u zelf de hosting bij een externe partij. U dient bij deze optie te investeren in de aanschaf van MS NAV licenties, al dan niet in combinatie met Office365.
  • Subscription based licensing. Bij deze optie schaft u de licenties niet zelf aan, maar huurt u deze via Dynamic People. U betaalt per maand voor het aantal ‘named users’. Het voordeel van deze optie is dat u niet direct een grote investering hoeft te doen voor het aanschaffen van uw ERP systeem. Het aantal users kan per maand gewijzigd worden, dus uw systeem en het aantal gebruikers kan aangepast worden aan de actuele situatie van het aantal actieve gebruikers binnen MS Dynamics NAV. U betaald dus alleen voor de “actieve” gebruikers van het systeem.
  • Dynamic People heeft haar eigen Private Hosting platform waarbij wij het volledige beheer van O365/CRM Online/MS-NAV voor onze klanten kunnen verzorgen.

Microsoft is de enige aanbieder van het aanbieden van een volledig geïntegreerd platform waarbij Office365 producten naadloos samenwerken met bedrijfssoftware zoals Dynamics NAV / Dynamics CRM, Exchange (e-mail), SharePoint (centrale plek voor document management) en Skype for business.

Video: Kijk hier hoe Microsoft Dynamics NAV samenwerkt met Office365.

At our core, Microsoft is the productivity and platform company for the mobile-first and cloud-first world. We will reinvent productivity to empower every person and every organization on the planet to do more and achieve more.

Satya Nadella, CEO Microsoft

Microsoft Dynamics NAV is op vele punten geoptimaliseerd, uitgebreid en voor de gebruikers vereenvoudigd in vergelijking met de voorgaande versies. Dynamic People helpt u dan ook graag met het upgraden van uw NAV versie naar de laatste versie Dynamics NAV. Kijk naar de 2 minuten video’s en zien is geloven wat Microsoft Dynamics voor uw organisatie kan betekenen.

Video1: Wat is anders aan NAV

Wat is anders aan nav

Video2: Werken in NAV

werken in nav

Hebt u vragen en/of opmerkingen of hebben wij uw interesse gewekt. Neem dan snel contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.