Dynamic People > Microsoft Dynamics NAV 2017

Microsoft Dynamics NAV 2017

Microsoft Dynamics NAV 2017 is de meest recente versie van Microsoft Dynamics NAV. Microsoft Dynamics NAV is dé ERP-software voor kleine en middelgrote organisaties. Het is een snel te implementeren bedrijfsoplossing, makkelijk te gebruiken en in staat om mee te groeien met uw bedrijf. Microsoft Dynamics NAV kan geplaatst worden in de Microsoft Cloud of op uw eigen servers, afgestemd op uw wensen en behoeften. Je hebt naast de mogelijkheid om licenties aan te schaffen, sinds 2015 ook de mogelijkheid om de licenties te huren. Zgn. “Named users” die je qua aantal per maand kunt wijzigen. Op basis daarvan betaal je niet meer dan nodig is.

De Microsoft One gedachte is wie in één applicatie van Microsoft werkt moet naadloos gegevens uit andere applicaties kunnen inzien en bewerken.Zo vergeet je als gebruiker al bijna of je nu in Office 365, CRM of in NAV bezig bent. Alles communiceert naadloos met elkaar binnen dezelfde look & feel. Vanuit de nieuwe Outlook en Excel add-ins in NAV kun je bijvoorbeeld snel communiceren, data exporteren, synchroniseren of delen met collega’s.

Integratie met Office 365 en Sharepoint

Dynamics NAV 2017 is geïntegreerd met Office 365. Dit zorgt ervoor dat wanneer u bijvoorbeeld in Outlook werkt, u deze applicatie niet meer hoeft te verlaten. Wanneer er een order binnenkomt, weet Dynamics NAV 2017 op basis van het e-mailadres van welke klant hij afkomstig is. Met één druk op de knop kunt u Dynamics NAV binnen Outlook een offerte laten maken. Andere voordelen zijn e-mail integratie en – logging, kalendersynchronisatie en het gemakkelijk definiëren van e-mail templates op basis van Word lay-outs.

De Microsoft One gedachte is wie in één applicatie van Microsoft werkt moet naadloos gegevens uit andere applicaties kunnen inzien en bewerken.
Zo vergeet je als gebruiker al bijna of je nu in Office 365, CRM of in NAV bezig bent. Alles communiceert naadloos met elkaar binnen dezelfde look & feel. Vanuit de nieuwe Outlook en Excel add-ins in NAV kun je bijvoorbeeld snel communiceren, data exporteren, synchroniseren of delen met collega’s

Embedded Power BI

Makkelijk met de applicatie aan de slag te gaan vanuit NAV 2017, dankzij het NAV 2017 Power BI content Pack. Een vliegende start met simpele tutorials en standaard grafieken en rapportages om van daaruit te beginnen. Nieuw is ook de mogelijkheid om in Power BI gegenereerde dashboards te integreren binnen jouw specifieke rol in NAV.

Single View Builder - Microsoft Dynamics

PowerApps & Microsoft Flow (workflows)

Microsoft Flow is een automatische workflow tool in NAV 2017, Hiermee maak je zelf geautomatiseerde werkstromen naar je favoriete services en apps.

Of je nu meldingen wilt ontvangen, bestanden synchroniseren of gegevens verzamelen. Maak er eenvoudig een workflow voor.

CRM

Het tot stand brengen van de integratie met Dynamics CRM is vereenvoudigd en de integratie zelf is vergroot onder andere door het direct beschikbaar stellen van prijs informatie vanuit NAV naar CRM.

Branche_Retail

Betaal gemak voor klanten

Online rekeningen betalen als service voor je klanten. Met Microsoft Dynamics NAV 2017 is het voor klanten mogelijk om rechtsreeks hun rekeningen online te betalen via diensten als credit card,  iDeal en PayPal.

implementatie_Consultancy

Cortana Intelligence

Verkoop voorspellen en slimmer inkopen met ingebouwde Cortana Intelligence. Deze functionaliteit maakt gebruik van historische data om de vraag van je klanten te voorspellen, zodat je ze nog beter en sneller van dienst kan zijn. Op basis van deze forecast kunnen voorraad aanvulvoorstellen voor leveranciers worden gegenereerd, wat je veel tijd bespaart. De forecasts worden door de tijd heen nog beter, dankzij de verschillende machine learning algoritmes van Cortana.