Office365

Office365 is het Cloud platform waar Microsoft haar producten aanbiedt. Dit kan bijvoorbeeld zijn Office online (Word, Excel, PowerPoint Access, Outlook), SharePoint, Email, Skype for Business, Exchange online. Op deze wijze kan overal en altijd met elk device die aangesloten is op het internet gebruik worden gemaakt van de producten van Office365.

office365

Daarnaast afhankelijk van het office365 pakket mag je office ook downloaden op maximaal 5 PC’s of Macs. In de abonnementen waar email is opgenomen kan het huidige zakelijke emailadres en domein worden opgenomen. Het verzenden en ontvangen zal dan via office365 gaan verlopen. De opslag voor email is 50GB!

Is de wens om meer grip te hebben op email accounts dan biedt hosted exchange hierbij de oplossing.

Afhankelijk van het type abonnement heeft elke gebruiker een virtuele drive (OneDrive van 1TB aan data!) Is de wens om data te delen met elkaar dan kan via SharePoint een zogenaamde teamsite worden aangemaakt.

Hieronder een link met een overzicht van alle business pakketten die office365 aanbiedt. Gebruikers licenties starten al vanaf €3,80 per maand. Gekozen kan worden voor een maandabonnement (dus opzegbaar per maand) of een jaarabonnement.

Overzicht van alle zakelijke Office365 pakketten

Naast Office365 kunnen naast de bovengenoemde Office producten ook bedrijfssoftware in de Cloud worden afgenomen zoals:

  • Customer Relation Management (CRM), Microsoft Dynamics, Prijzen CRM, als SAAS oplossing (Software As A Service)
  • CRMEnterprice Resource Planning (ERP), Microsoft Dynamics NAV, als SAAS oplossing (Software As A Service)
  • Binnenkort ook AX maar dan als een PAAS oplossing (Platform As A Service) waarbij via een connector met Office365 gekoppeld kan gaan worden.

Het aanschaffen van de twee bovengenoemde bedrijfssoftware producten verloop via gecertificeerde Microsoft Partners zoals Dynamic People. Wij adviseren, implementeren en beheren deze bedrijf kritische producten.

Office365 heeft een mooie eenduidige beheer interface. Hier kunnen gebruikers, producten, extra diskruimte etc. eenvoudig in worden beheerd.

Microsoft is op dit moment de enige aanbieder

waarbij Office applicaties, document opslag en business software geheel geïntegreerd worden aangeboden in de Cloud op het Microsoft Azure datacenter platform.

office365_overview