Dynamic People > Microsoft Dynamics AX 2012 > Waarom Microsoft Dynamics AX 2012

Waarom Microsoft Dynamics AX 2012

Microsoft Dynamics AX 2012 is een ERP-oplossing die een speciaal ontwikkelde fundering in vijf branches biedt, samen met uitgebreide kernfunctionaliteiten voor financiële zaken, HR en operationeel management. Microsoft Dynamics AX 2012 maakt het mogelijk dat uw medewerkers nog makkelijker kunnen inspelen op veranderende klantwensen zodat u uw dynamische klanten nog beter kan bedienen. Dit alles is verpakt in een “global solution” voor een snelle “time to value”. Daarnaast biedt Dynamic People een extra branche oplossing speciaal voor gronstoffen- en handels organisaties (Commodity and Trading).

Branche_Retail

Detailhandel

Klanten willen tegenwoordig een volledige koopervaring. Onze visie is het bieden van dat ene volledige pakket met een geïntegreerde en unieke oplossing voor meerkanaals POS-beheer (Point of Sale), winkelactiviteiten, e-commerce, verkoop, financiën en toelevering, waarmee grote en middelgrote detailhandelaren dynamisch kunnen worden. Zo kunnen detailhandelaren inzicht verkrijgen, flexibel werken, de verwachtingen van de klant overtreffen en loyaliteit opbouwen met snel rendement, ofwel een dynamische detailhandelaar worden.

Branche_ProffesionalServices

Dienstverlening

Dienstverleners willen vandaag de dag zeer snel en transparant hun service verlenen met een duidelijk rendement. Ons doel is helpen deze verwachtingen te realiseren en te overtreffen door op betrouwbare wijze reputatieverbeterende dienstverlenings-
mogelijkheden te bieden voor meerdere kantoren, praktijken en tijdzones. Centraal in onze visie staan de dynamische serviceprofessionals. Deze getalenteerde probleemoplossers kunnen zich voegen naar veranderende klant-, markt- en operationele behoeften, omdat hun bedrijfstoepassingen en -hulpmiddelen standaard met elkaar zijn geïntegreerd en toch flexibel zijn om zich aan te passen aan veranderende bedrijfsbehoeften.

Branche_Process

Productie

Door de globalisering van supply-chains en de toenemende behoefte van klanten aan innovatie en lagere kosten hebben producenten op dit moment gebruiksvriendelijke, flexibele oplossingen nodig om hun bedrijf effectiever te beheren. Microsoft Dynamics voorziet in deze behoeften met krachtige, flexibele, standaard geïntegreerde processen en afzonderlijke productieoplossingen.

Braches Financial

Financiële dienstverlening

Veel bedrijven ondervinden dat het leveren van een uitstekende klantbeleving de beste manier is om klanten aan te trekken en te behouden. Ongeacht of u gespecialiseerd bent in het leveren van producten voor het bankwezen, vermogensbeheer of verzekeringen, Microsoft Dynamics helpt u uw werknemers in staat te stellen intensieve en duurzame relaties met uw klanten op te bouwen en tegelijkertijd een bijdrage te leveren aan de verhoging van de winstgevendheid en de operationele efficiëntie.

Braches Public

Publieke Sector

De meest succesvolle overheidsinstellingen en organisaties in de publieke sector worden bestuurd door personen die hun werk met volle overgave doen, die in staat zijn verschil te maken en die zich volledig inzetten voor het succes van hun werkgever. Wanneer u deze mensen helpt het beste uit zichzelf te halen, zal dit een significante impact hebben. Organisaties in de publieke sector:

 • overheid
 • onderwijsinstellingen
 • gezondheidszorg
 • non-profitorganisaties

staan onder druk om nieuwe manieren te vinden om kosten te besparen, de transparantie te vergroten en de dienstverlening aan belanghebbenden te verbeteren. Mensen ondersteunen bij het uitvoeren van innovatieve processen is nu belangrijker dan ooit tevoren.

commodities

Grondstoffen & Trading

De (inter)nationale handel in hard- en soft commodities beleeft woelige tijden: klimaatveranderingen hebben hun weerslag op de oogsten wereldwijd, de strijd om grondstoffen tussen food/feed industrie en biofuel, de groei van de wereldbevolking en de roerige tijden op de financiële markten met alle gevolgen van dien voor de internationale valutakoersen.

Meer dan ooit is het cruciaal om op alle gebieden een vinger aan de pols te houden en te weten wat uw positie is qua termijncontracten, forex-contracten en hedge accounting.

Microsoft Dynamics AX is een dankbare basis voor de specifieke Commodity Trade & Risk Management module DycoTrade. De kracht van AX 2012 met zijn workflow gebaseerde werkwijze en brede scala aan functionaliteiten biedt de moderne Trading company alle functionaliteit die Traders, het logistieke team en finance nodig hebben om de juiste beslissingen te nemen en alle trajecten te bewaken.

Kenmerken

Microsoft Dynamics AX 2012 combineert een rijke set van kern-mogelijkheden met een innovatieve benadering van Enterprise Resource Planning (ERP). Samen zorgen ze ervoor dat uw mensen in staat zijn effectiever te werken en uw organisatie sneller te veranderen om aan de steeds vernieuwende eisen te voldoen. Het is een enkele, krachtige ERP oplossing die eenvoudig te leren en te gebruiken is zodat u sneller kunt leveren, voordelen kunt behalen bij zakelijke kansen en gebruikersbetrokkenheid en innovatie van de organisatie kunt versterken.

Uitgebreide ERP-mogelijkheden

Microsoft Dynamics AX beidt krachtige ERP-software mogelijkheden die de operationele efficiëntie ondersteunen in alle belangrijke functionele gebieden, waaronder:

 • Business intelligence en rapportage
 • Verkoop en marketing
 • Inkoop en sourcing
 • Supply chain management
 • Project management en boekhouding
 • Human capital management
 • Global risk en compliance
 • Conformiteit en interne controle
 • Land-specifieke mogelijkheden

Waarom Dynamics AX 2012?

Krachtig

U heeft sneller meer waarde met een enkele, krachtige oplossing die de industrie-specifieke en operationele eisen binnen uw wereldwijde onderneming ondersteunt.

 • Meerdere, speciaal ontwikkelde industrie en operationele capaciteiten in één oplossing.
 • Globale oplossing die business management ondersteuning omvat binnen 36 landen (land-specifieke functionaliteit beschikbaar in een gefaseerde uitrol)
 • Ad-hoc rapportages en gestroomlijnde workflows met een Microsoft Dynamics rolgebaseerde gebruikersinterface

Flexibel

Breid uw zakelijke kansen uit, pas processen aan en differentieer uw bedrijf met ERP-software die een ongekende flexibiliteit biedt:

 • Modelleren om voortdurend te plannen, te visualiseren en uw processen te veranderen
 • Flexibele implementatie-opties die gewijzigd kunnen worden als uw organisatie groeit
 • Agile technologie maakt het makkelijke om te veranderen en uw bedrijf te differentiëren

Eenvoudig

Stuur betrokkenheid van de gebruikers en innovatie met een business management oplossing die eenvoudig te gebruiken, te implementeren en te beheren is. Dynamics AX 2012 levert gemakkelijke toegang tot gegevens en processen.

 • Geef de medewerker de mogelijkheid om te innoveren met een snelle toegang tot informatie en bedrijfsprocessen
 • Geïntegreerde, self-service mogelijkheden voor samenwerking tussen medewerkers, klanten, leveranciers en partners
 • “Application life-cycle management” om IT-processen te stroomlijnen

Downloads

Video

Microsoft Dynamics AX met Atlas XL

Atlas XL integreert Microsoft® Office Excel® met Microsoft Dynamics AX. Atlas XL voorziet de gebruiker van van de mogelijkheid om realtime rapportages van alle gegevens uit Microsoft Dynamics AX te realiseren. Met Atlas XL wordt de veelzijdige functionaliteit van Office Excel uitgebreid, waardoor krachtige rapportages direct gevoed vanuit Microsoft Dynamics AX in de door u gewenste opmaak eenvoudig kunnen worden gerealiseerd.

Neem contact (020 303 24 70) op voor meer informatie of een demonstratie.