Dynamic People > Microsoft Dynamics AX 2012 > Microsoft Financiering

Microsoft Financiering

Met de Microsoft Dynamics® Financing promotie voor nieuwe klanten van Microsoft Dynamics AX en Microsoft Dynamics CRM kunnen wij uw organisatie helpen om krachtige bedrijfsactiva te verwerven die zowel op de korte termijn als op de lange termijn winst opleveren – door u in staat te stellen om uw productiviteit te verbeteren, uw efficiëntie te maximaliseren en uw bedrijf aan te passen en uit te breiden in de snel veranderende markt van tegenwoordig.

  • Financier de IT-oplossing die u nu nodig hebt door de strategische investeringen in de toekomst en de langetermijngroei van uw organisatie te doen, met krachtige bedrijfsapplicaties van Microsoft Dynamics.
  • Verhoog uw budget of kapitaalgebruik uit door gebruik te maken van de financieringsopties  van Microsoft voor nieuwe ERP en CRM-oplossingen van Microsoft Dynamics.
  • Stel investeringen niet uit die het nodige rendement kunnen opleveren om uw bedrijf stabieler te laten groeien in het huidige klimaat. U kunt makkelijk profiteren van de Microsoft Dynamics promotie.
  • Concurrerende rente.

Neem contact (020 303 24 70) op voor meer informatie of een demonstratie.