Dynamic People > Introductie Microsoft Dynamics 365

Introductie Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 is de vernieuwde Dynamics business software van Microsoft. Dynamics 365 bevat bedrijfssoftware als apps in de cloud. De apps zijn gebaseerd op ERP (voor optimalisatie van bedrijfsprocessen), CRM (voor het vergroten van klantbinding), Office 365 (voor verhoging van productiviteit) en Azure (voor flexibiliteit) en Business Intelligence software (voor ingebouwde inzichten en intelligentie).

De integratie van alle componenten zorgt voor een flexibele, kosteneffectieve en gemakkelijk te gebruiken oplossing. De Dynamics 365 apps kunnen onafhankelijk van elkaar worden geïmplementeerd. Organisaties betalen voor wat ze nodig hebben op het moment dat ze het nodig hebben. De applicaties werken naadloos samen en ondersteunen de groei van uw organisatie.

Omdat Dynamics 365 een cloud gebaseerde oplossing is, kunnen gebruikers apps en licenties kopen op basis van hun rol, zoals Finance, Sales, Customer Service, Field Service, Project Service Automation, Operations en Marketing. Dit brengt organisaties flexibiliteit en stelt ze in staat de best practices van Dynamics 365 met de structuur van hun organisatie en de manier waarop zij werken te matchen.

Enterprise vs. Business editie

Dynamics 365 is beschikbaar in 2 edities: Enterprise en Business.

De Enterprise editie is geoptimaliseerd grotere bedrijven of bedrijven met uitgebreide processen. De Business Editie is geoptimaliseerd voor kleinere bedrijven en is beperkter in de inrichting.

Microsoft Dynamics 365 prijsoverzicht

Er zijn diverse opties en prijzen beschikbaar voor Microsoft Dynamics 365. Ga voor maandplannen, met gebundelde apps waarmee je bespaart, of standalone toepassingen. Kies voor volledig of licht gebruik. En selecteer de editie die voldoet aan de behoeften van je grote of kleine onderneming. Nu en voor in de toekomst.

Opties voor elk type gebruiker

Afhankelijk van het type gebruikers kunt u kiezen uit 2 verschillende licenties: ‘Team members en Full users’, die door elkaar gebruikt kunnen gaan worden.

Team Member Enterprise-editie – voor licht gebruik en mogelijkheid tot lezen voor alle apps
– € 8,40 per gebruiker per maand
Full User Enterprise-editie – volledig gebruik van een app + licht gebruik voor andere apps
– € 80,10 per gebruiker per maand

Opties voor één of meer producten

Plannen: gebundelde apps voor bedrijven waarvan het personeel meerdere apps moet gebruiken, en die veel willen besparen.

Applications: individuele apps voor bedrijven waarvan de werknemers één Dynamics 365-app willen gebruiken.