Home / 4-daagse implementatie D365 Marketing

4-daagse implementatie D365 Marketing

Ben jij je aan het orienteren op het gebied van customer experience systemen en weet je niet helemaal welke de juiste voor jou is? Wellicht kan Dynamics365 Marketing een goede match zijn.

 

Mogelijkheden D365 Marketing

Binnen D365 marketing is onwijs veel mogelijk. Stuur bijvoorbeeld grafische e-mail berichten en maak je content dynamisch zodat deze precies aansluit bij de behoefte van jouw leads. Maar ook het inrichten van de juiste customer journey om potentiële klanten te onderhouden via gepersonaliseerde ervaringen of de koppeling met LinkedIn is mogelijk. Maak je al gebruik van Dynamics? Dan kun je makkelijk samenwerken met de verschillende Teams, doordat je veilig informatie kunt delen over je potentiële klanten. En door de koppeling met Customer Voice kun je gemakkelijk vragenlijsten uitsturen naar jouw leads en zo meer inzicht krijgen in hun behoeften.

 

4-daagse implementatie

Start binnen 4 dagen met Dynamics 365 Marketing. Dit programma omvat een volledige implementatie en eindgebruikerstraining om uw marketingteam te geven de mogelijkheid om segmenten te maken, e-mails te ontwerpen en klantreizen. Jouw Dynamics 365 Marketing app staat niet in 4 dagen klaar, maar we zullen de dagen verdelen over 4 weken. Wil je meer weten over de 4-daagse implementatie of direct de implementatie aanvragen? Laat dan je gegevens hier achter:

Vraag de 4-daagse implementatie aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.