Benieuwd wat Dynamic People voor u kan betekenen?

+ 31 (0) 20 303 24 70
Logo

Microsoft Dynamics 365

for Sales

Microsoft Dynamics 365 for Sales werkt omzetverhogend. Het maakt dat u overal en altijd volledig op de hoogte bent van alles wat er speelt bij uw klanten. Microsoft Dynamics 365 for Sales (CRM) past bij de behoeften en het budget van zowel kleine als (middel)grote organisaties. Het helpt u om meer uit de relatie met uw klanten te halen.

Verkoop meer en sneller met Dynamics 365 for Sales. Bij elke deal wordt digitale intelligentie gebruikt. Hierdoor kunt u klantbehoeften voorspellen en via persoonlijke aandacht relaties opbouwen die zorgen voor meer omzet. Dynamics 365 for Sales is een gemakkelijke, flexibele en geïntegreerde CRM oplossing die u en uw medewerkers in staat stelt gefundeerde beslissingen te nemen, omzet te verhogen en uw klanten op maat gesneden service te bieden.

Beoordeling van relatiekwaliteit wordt beïnvloed door interacties en activiteiten die worden uitgevoerd op LinkedIn Sales Navigator en Point Drive.

icon-crane
De voordelen van Dynamics 365 for Sales:
  • Naadloze integratie met Microsoft Office 365
  • Het is direct ook uw ‘mobile office’
  • Het is herkenbaar en daardoor gebruiksvriendelijk
  • Het verhoogt de productiviteit op alle niveaus
  • Het is eenvoudig aan te passen aan elke bedrijfssituatie
  • Het helpt u (meer) geld te verdienen

Focus op de juiste mensen – Begin met het opbouwen van relaties met de leads die het meest waarschijnlijk worden omgezet, door voorspellende leadscores te gebruiken. De eenvoudig te begrijpen en te gebruiken score, gebaseerd op ingebouwde voorspellende intelligentie en machine learning, stelt verkopers in staat zich te concentreren op de juiste leads. Breng verkoop en marketing op één lijn met een gedeelde definitie van leadscoring. Maak gebruik van het momentum en de relaties die al door marketing zijn ontwikkeld om de verkoopcyclus te verkorten en een samenhangende ervaring voor kopers te creëren.

LinkedIn-activiteiten worden bijgehouden en kunnen holistisch worden gevisualiseerd op het dashboard voor Relationship Analytics, samen met e-mails, vergaderingen en telefoontjes.

Onze Oplossingen

DYNAMICS 365

FOR SALES, WAT KOST DAT?

Het kost in alle gevallen heel veel minder dan wat het u oplevert, maar dat is uiteraard te gemakkelijk. Wanneer we met u in gesprek gaan en uw situatie kennen, rekenen we het u voor!

Neem contact op