Benieuwd wat Dynamic People voor u kan betekenen?

+ 31 (0) 20 303 24 70
Logo

MICROSOFT DYNAMICS 365

FOR MARKETING

Microsoft Dynamics 365 for Marketing is een toepassing voor automatisering van de marketing waarmee u op eenvoudige wijze bouwt aan uw relatiebestand en van prospects klanten maakt. De app is erg gebruikersvriendelijk en werkt naadloos met Dynamics 365 for Sales en heeft ingebouwde bedrijfsinformatie.

Dynamics 365 for Marketing zet u in om grafische e-mailberichten en online inhoud te maken ter ondersteuning van uw marketinginitiatieven.

Introductie tot Dynamics 365 voor marketing. Verander prospects in zakelijke relaties met Microsoft Dynamics 365 for Marketing. Zoek en lever meer kwalitatieve leads met behulp van campagnes met meerdere kanalen en gepersonaliseerde lead nurturing. Breng verkoop en marketing op één lijn met één bron van gedeelde informatie, verbonden processen en Office 365-samenwerkingshulpmiddelen. Neem slimmere beslissingen met behulp van beknopte dashboards en rapportage om de marketing-ROI te verbeteren.

Met aanpasbare sjablonen kunt u uw digitale stem versterken. Dankzij intuïtieve ontwerptools kunt u de boodschap aan uw persoonlijke voorkeuren aanpassen en modellen voor het scoren van leads opzetten. U bent in staat om interactieve customer journeys te ontwerpen om potentiële klanten te onderhouden via gepersonaliseerde ervaringen. Dit is de toolset die maakt dat u eenvoudig campagnes kunt bijhouden, resultaten kunt analyseren en winstgevende langetermijnrelaties opbouwt.

U krijgt een goed inzicht in uw markt met een 360-gradenweergave van elke potentiële klant en relatie. U kunt alle gegevens over uw evenementlocaties, logistiek, ticketsysteem, sessies, sprekers, sponsors en dergelijke op één plaats bijhouden zodat uw gehele team de informatie kan afstemmen terwijl ze eraan werken. Vervolgens genereert u een online event portal waar deelnemers eventinformatie kunnen controleren en online kunnen registreren. U kunt uw gebeurtenissen in uw marketing-e-mailberichten en klantreizen ter promotie integreren.

icon-crane
De voordelen van Microsoft Dynamics 365 for Marketing:
  • Eenvoudig campagnes bijhouden en resultaten analyseren
  • 360-gradenweergave van elke potentiële klant en relatie
  • Te koppelen met andere platforms zoals LinkedIn
  • Uw MROI (Marketing Return On Investment) analyseren en vastleggen
  • Aanpasbaar aan uw eisen en wensen

Met dashboards en rapporten kunt u de prestaties van uw marketinginitiatieven bijhouden en uw beste bronnen voor potentiële kanten en marketingactiviteiten identificeren. U kunt verkoop- en marketingresultaten samenbrengen om de impact ervan voor uw bedrijf te traceren en te vergroten.

Standaard wordt Microsoft Dynamics 365 for Marketing geleverd met een zorgvuldig geselecteerde bundel apps en oplossingen waaronder Core Marketing, Voice of the Customer en Event Management.
Core Marketing bevat e-mailmarketing, customer journey, gebruiksgedrag, leadscores, marketingpagina’s enzovoort. Event Management maakt dat u persoonlijke events of online webinars kunt organiseren en promoten en Voice of the Customer helpt u online onderzoeken te maken en de resultaten te analyseren. Met eenvoudig te maken onderzoeken kunt u gemakkelijk bruikbare feedback van klanten verzamelen. Als u inzicht hebt in de individuele behoeften en verwachtingen van klanten, kunt u relaties opbouwen en omzet vergroten.

 

Onze oplossingen

MARKETING AUTOMATISEREN

OF JUIST PERSONALISEREN?

Het een sluit het ander niet uit. Door het 360-graden klantbeeld dat gaandeweg ontstaat kunt u juist heel doelgericht en persoonlijk uw prospects benaderen en tot klant maken. Met Microsoft Dynamics 365 for Marketing speelt u zich in de kijker.

Neem contact op