Windows Loader

Benieuwd wat Dynamic People voor u kan betekenen?

+ 31 (0) 20 303 24 70
Logo

MICROSOFT DYNAMICS 365

FOR FINANCE AND OPERATIONS

Microsoft Dynamics 365 for Finance & Operations is de oplossing van Microsoft die organisaties in staat stelt om middels realtime inzichten overal en altijd snellere en goed onderbouwde beslissingen te nemen. Wanneer u kiest voor Dynamics 365 for Finance and Operations kunt u uw bedrijfsprocessen sneller opnieuw ontwerpen, innoveren en zonder barrières doorgroeien.

 

Finance & Operations

Echt samenwerken

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations Enterprise edition gaat verder dan traditionele ERP systemen. Het biedt ondersteuning voor alle bedrijfsprocessen en verschaft de zo gewenste inzichten om weloverwogen strategische beslissingen te nemen. ERP pakketten leunen meestal zwaar op financials, maar hebben moeite met logistieke en verkoopprocessen. Deze Microsoft oplossing zorgt voor een logische bundeling van financiën, verkoop en bedrijfsactiviteiten en laat de afdelingen écht samenwerken.

 

Transformeer uw business

Transformeer uw business met Microsoft Dynamics 365 for Finance & Operations

Prospect to cash integration

Leer de belangrijkste componenten in data-integratie en wat wordt gesynchroniseerd tussen Dynamics 365 for Finance and Operations en Dynamics 365 for Sales.

icon-crane
De voordelen van Dynamics 365 for Finance & Operations:
  • Het overstijgt financials en biedt realtime inzicht in alle bedrijfsprocessen.
  • Out of the box heel veel functionaliteit en ruime rapportagemogelijkheden.
  • Logische bundeling van processen zorgt voor betere samenwerking van afdelingen.
Finance & Operations

Snelle rapportages

De eventuele integratie met Power BI maakt dat er snel rapportages gemaakt kunnen worden en biedt geavanceerde sorteer- en filtermogelijkheden. Dat levert onontbeerlijke stuurinformatie voor de operatie op en zo kan een organisatie beter dan ooit gericht sturen op KPI’s.

Finance & Operations

Er is een on-premise versie beschikbaar, maar Microsoft kiest overduidelijk voor de cloud. Dit ERP systeem kan volledig in de cloud alle bedrijfsprocessen – zowel financieel als logistiek – ondersteunen.

Onze Oplossingen

Visual

SLAAT DIT PAKKET BRUGGEN

TUSSEN DE AFDELINGEN?

Direct out-of-the-box biedt het bijzonder veel functionaliteit. Om die te kunnen benutten is het verstandig om te sparren met een implementatiepartner die pragmatisch naar de bedrijfsprocessen kijkt.

Neem contact op