Dynamic People > Nieuws & Blog > Actualiteit > DycoTrade Relatie Event: Den Haag 30-31 maart 2017

DycoTrade Relatie Event: Den Haag 30-31 maart 2017

dycotrade-dynamic-people

Dit jaar organiseert Dycotrade haar 4e klanten dag op 30 en 31 maart op de schitterende locatie het Kurhaus te Den Haag, Scheveningen. De 2,5 dag zal grotendeels besteed worden aan de laatste releases en roadmap voor Dycotrade als ook Dynamix 365 for Operations (AX).

Dynamic People zal als partner aanwezig zijn en de nieuwste ontwikkelingen en inzichten delen op het gebied van Commodities en Trading. Dynamic People heeft een bewezen en unieke combinatie van DycoTrade met Microsoft Dynamics 365. Hiermee worden de medewerkers van afdeling Trading, Logistics, Risk en Finance maximaal ondersteund. Doordat Dycotrade en Dynamics 365 ieder unieke eigenschappen bevatten heeft Dynamic People het platform Dynamics 365 uitgebreid met specifieke toepassingen die zeer relevant zijn in handel- en grondstoffen organisaties als Know Your Customer, Client Onboarding, VAT Checkup, lead to order process en transport en klantportalen. De integratie van DycoTrade en Dynamics 365 heeft geleid tot “The best of both worlds” en de kracht van Dynamics 365 volledig geïntegreerd met de Commodity features van DycoTrade.

Interesse in deelname aan de klantendag? Je leest HIER meer, voor meer informatie over de Dycotrade oplossingen en van Dynamic People klik HIER.