Dynamic People > Diensten > Project Management

Project Management

Onze project managers werken nauw samen met de Business consultants. Dynamic People bestaat uit een hecht team. Onze medewerkers zijn Microsoft gecertificeerd en hebben vele jaren ervaring op Microsoft Dynamics CRM en NAV/AX.
Dynamic People hanteert de Microsoft Sure Step Methode. Dit is een projectmanagement methode die elementen bevat van bijvoorbeeld PRINCE2®, ITIL, Agile, UML etc. maar dan speciaal ontworpen door Microsoft voor het succesvol opleveren van Microsoft Dynamics CRM en NAV/AX projecten.
Microsoft Sure Step is een bewezen methode, flexibel (agile), praktisch en resultaatgericht. Microsoft Sure Step bestaat uit 6 stappen (Diagnose, Analyse, Ontwerp, Ontwikkeling, Go live en Support)

MicrosoftSureStep

Elke fase kenmerkt zich door:

  • Het op tijd leveren van deliverables (features, documenten etc.).
  • Conform overeengekomen budget.
  • Bijbehorende goedkeuringen.

De projectmanager van Dynamic People is primair verantwoordelijk om toe te zien dat bovenstaande zaken worden behaald. De klant wordt continue op de hoogte gehouden van de voortgang van het project. Dynamic People maakt gebruik van Microsoft SharePoint voor het delen van de planning en projectdocumenten.