Routebeschrijving

Met de auto
Vanuit noordelijke richting (A10): Volg de ringweg A10 (West) door de Coentunnel in de richting Den Haag. Neem afrit S106 (Osdorp). Ga rechtsaf de Cornelis Lelylaan in. Hierna weer de eerste afslag rechts en aan het einde weer rechtsaf (Derkinderenstraat). Rij onder het viaduct door de Delflandlaan in. Neem de eerste afslag rechts bij de rotonde. U ziet direct aan uw rechterhand het gebouw ‘Koningshof’. Hier zijn wij gevestigd.

Vanuit zuidelijke richting (A10): Neem bij verkeersknooppunt De Nieuwe Meer de afslag Amsterdam richting Zaanstad. Volg de A10 en neem afrit S106 (Osdorp). Ga linksaf over het viaduct. Neem de eerste afslag rechts. Ga aan het einde weer rechtsaf (Derkinderenstraat). Neem de eerste afslag rechts bij de rotonde. U ziet direct aan uw rechterhand het gebouw ‘Koningshof’. Hier zijn wij gevestigd.

Parkeren
U kunt (beperkt) parkeren in de parkeergarage. U kunt zich hiervoor melden via de intercom bij de inrit. In de omgeving is beperkte gelegenheid tot betaald parkeren.

Met het openbaar vervoer
Met de trein: Vanaf Centraal Station uitstappen op Station Lelylaan. Vanaf het station loopt u naar uitgang ‘Cornelis Lelylaan’. Neem het voetpad dat langs het spoort loopt en ga links de Schipluidenlaan in. Na vijf minuten lopen ziet u aan uw linkerhand gebouw ‘Koningshof’ waar ons kantoor is gevestigd.

Met de metro: Lijn 50. Halte Station Lelylaan. Vanaf de metro loopt u naar uitgang ‘Cornelis Lelylaan’. Neem het voetpad dat langs het spoort loopt en ga links de Schipluidenlaan in. Na vijf minuten lopen ziet u aan uw linkerhand gebouw ‘Koningshof’ waar ons kantoor is gevestigd.

Met de tram: Lijn 1 – 17. Uitstappen halte Derkinderenstraat. Ga in oostelijke richting naar de Delflandlaan. Neem de trap en loop de Delflandlaan in. Neem bij de rotonde de eerste afslag naar rechts naar de Schipluidenlaan. U ziet direct aan uw rechterhand het gebouw ‘Koningshof’. Hier zijn wij gevestigd.

Met de bus: Lijn 247. Uitstappen halte Koningin Wilhelminaplein. U ziet voor de rotonde direct aan uw linkerhand gebouw ‘Koningshof’ waar ons kantoor is gevestigd.