Home / Cases / Coin

Details

Organisatie

COIN

Oplossing     

Microsoft Dynamics 365 Sales

Business Case

Meer grip krijgen op het lead-to-order proces door contactmomenten zoals afspraken, e-mail en telefoongesprekken vast te kunnen leggen in één integraal systeem.

COIN KIEST VOOR DYNAMIC PEOPLE VANWEGE KENNIS VAN KOPPELINGEN

COIN biedt een compleet pakket aan uitwijkdiensten en -voorzieningen op het gebied van kantoor, telefonie en IT, voor bedrijven die business continuity willen garanderen in geval van een calamiteit. COIN zorgt ervoor dat klanten die onverhoopt getroffen worden door een calamiteit vrijwel direct door kunnen werken.

“We werken hier met Twinfield en dat voldoet voor de financiële kant, maar we hadden grote behoefte aan een CRM-systeem,” vertelt Remco Verkoeijen, Consultant en Operations Manager bij COIN. “Met name onze salesorganisatie, want die wil meer grip krijgen op het lead-to-order proces door contactmomenten zoals afspraken, email en telefoongesprekken vast te kunnen leggen in één integraal systeem. Na het verkennen van de markt zijn we uitgekomen bij Microsoft Dynamics 365 for Sales. De implementatiepartner vinden, bleek een stuk lastiger.”

“KOPPELINGEN VAN DYNAMICS MET TWINFIELD EN SQL DATABASE VRAAGT OM SPECIALISTISCHE KENNIS”

Er is indertijd door COIN een RFP uitgeschreven en heel wat partijen reageerden. “Maar wij hadden er geen vertrouwen in, omdat ze geen van allen bekend waren met het realiseren van koppelingen met Twinfield en met onze SQL database. Die database gebruiken we voor de registratie en het uitrollen van uitwijkwerkplekken binnen de SLA’s en dat alles moet onderling met elkaar praten. Uiteindelijk kwam na een zoektocht via google, Dynamic People in beeld en dat
voelde meteen goed. Prettige mensen die snappen wat wij willen. Daarna is alles in een stroomversnelling gekomen. We hebben de overeenkomst getekend en kort daarna zijn we het project gestart.” Allereerst is het CRM ingericht en daarna zijn de koppelingen tot stand gebracht – met de Dynamic Scheduler – om de klantinformatie met Twinfield te synchroniseren.

“DE DYNAMIC SCHEDULER IS INGEZET VOOR DE REGULERING VAN DE DATA”

Remco Verkoeijen: “Je merkt dat er heel veel kennis binnen Dynamic People aanwezig is. Het zijn echte professionals, pure specialisten die niet klakkeloos ja en amen zeggen. Ik ben heel tevreden met hun manier van werken en met wat ze hier hebben neergezet. Sinds we life zijn, profiteren we volop van de nieuwe omgeving en nu is het nog slechts een kwestie van finetunen.”

 

Klinkt dit als de juiste

oplossing voor jou?