Professional Services

Home / Branches / Professional Services

Professional Services

Dynamic People BV heeft veel ervaring in de implementatie van Microsoft Dynamics 365-oplossingen voor dienstverlenende organisaties. Projectgedreven, met focus op mensen en klanten: dat is professionele dienstverlening in een notendop.

Dynamic People ondersteunt organisaties die intensief werken met projectadministratie, urenregistratie, timesheets en abonnementen, en die behoefte hebben aan geavanceerde tools om deze processen te stroomlijnen en te optimaliseren. 

Waarom Dynamic People?

Projectadministratie: Dynamic People begrijpt het belang van effectieve projectadministratie voor dienstverlenende organisaties. Ze configureren Dynamics 365 om projectmanagementprocessen te stroomlijnen, inclusief projectplanning, resourceallocatie en kostenbeheer. Dit helpt organisaties om projecten efficiënter uit te voeren en de winstgevendheid te vergroten.

Urenregistratie en timesheets: Voor organisaties die afhankelijk zijn van nauwkeurige urenregistratie en timesheets, biedt Dynamic People oplossingen binnen Dynamics 365 die medewerkers in staat stellen om eenvoudig hun gewerkte uren bij te houden. Dit helpt bij het nauwkeurig factureren van klanten en het beheren van personeelskosten.

Abonnementen en SLA-facturering: Veel dienstverlenende organisaties werken met abonnementen en service level agreements (SLA’s). Dynamic People configureert Dynamics 365 om abonnementen en SLA’s te beheren en automatisch periodieke facturering mogelijk te maken. Dit vermindert de administratieve last en verbetert de cashflow.

Ondersteuning en training: Na de implementatie biedt Dynamic People uitgebreide ondersteuning en training aan klanten. Ze zorgen ervoor dat medewerkers vertrouwd raken met het systeem en dat eventuele problemen snel worden opgelost, waardoor klanten maximaal profiteren van hun investering in Dynamics 365.

Maatwerkoplossingen: Dynamic People begrijpt dat geen twee organisaties precies hetzelfde zijn. Daarom bieden ze maatwerkoplossingen binnen Dynamics 365 om aan specifieke behoeften te voldoen. Dit kan onder meer aangepaste rapportage, workflows en integraties omvatten.

MICROSOFT DYNAMICS 365

Dynamic People BV richt zich op het leveren van op maat gemaakte Microsoft Dynamics 365-oplossingen voor professional services organisaties die zich bezighouden met projectadministratie, urenregistratie, timesheets en abonnementsfacturering. Ons doel is om organisaties te helpen efficiënter te werken, kosten te beheersen en hun klantenservice te verbeteren door middel van geavanceerde technologie en deskundige ondersteuning.

Sparren met een partner

Met kennis van zaken?