020 303 24 70 voor meer informatie over CRM Online

Microsoft Dynamics CRM 2013 Online

Uw relaties zijn de ruggengraat van uw organisatie, maar de CRM-software om deze relaties doelmatig te beheren waren tot nu toe voornamelijk afgestemd op grote ondernemingen met voldoende geld om zich een langdurig implementatieproces en hoge kosten voor training, aanpassing en onderhoud te kunnen veroorloven.

Microsoft Dynamics CRM 2013 is de nieuwe customer relationship managementsoftware die past bij de behoeften en het budget van kleine, middelgrote en grote organisaties en die helpt om meer uit uw relaties te halen. Microsoft Dynamics CRM 2013 is eenvoudige, flexibele en geïntegreerde CRM-software die medewerkers faciliteert in het uitvoeren van goed relatiebeheer, nemen van gefundeerde beslissingen, verhogen van de omzet en het bieden van superieure service aan klanten.

Werkt zoals de onderneming werkt

Elke organisatie kent zijn eigen processen, cultuur en een eigen manier waarop klanten worden benaderd. Microsoft Dynamics CRM 2013 Online is een flexibele oplossing die snel kan worden aangepast aan de huidige wensen van uw organisatie en tegelijkertijd een flexibel, schaalbaar platform biedt dat kan worden uitgebreid naarmate uw onderneming groeit.

Pakketten en prijzen

U betaald voor CRM Online een relatief lage prijs ten opzichte van de huidige prijzen in de markt. Dit kan soms wel tussen de 25% en 40% lager uitvallen!

Een abonnement op Microsoft Dynamics CRM Online kost € 53,- (plus btw, indien van toepassing) per gebruikerslicentie per maand (wordt aan het eind van uw maandelijkse factureringscyclus in rekening gebracht). Bij het abonnement is 5 GB aan opslagruimte inbegrepen. Aanvullende opslagruimte kan worden aangeschaft in eenheden van 1 GB. De abonnementsperiode duurt twaalf maanden.

Bij 25 of meer professionele User Licenties´s wordt een gratis extra “productie instance” meegeleverd (voor test/acceptatie doeleinden). Voor elke 20 professionele User Licenties´s wordt de opslagcapaciteit zonder extra kosten met 2,5 GB verhoogt, tot een maximum van 50 GB.

CRM 2013 proberen?

EN EEN DEMO OP MAAT?