Uw outlook volledig geïntegreerd met Microsoft CRM 2013, bel +31 (0) 203 032 470

Microsoft Dynamics CRM 2013 en Outlook

Microsoft heeft haar nieuwste CRM software gelanceerd: Microsoft Dynamics CRM 2013 en heeft zowel een on-premise als een Software-as-a-Service (SaaS) (Cloud) versie; CRM Online. De oplossing is nauw geïntegreerd met Microsoft Outlook en sluit naadloos aan met Microsoft Office.

De nieuwe en verbeterde functies in Microsoft Dynamics CRM 2013 zorgt voor extra productiviteit en efficiency van uw mensen zowel binnen als buiten de organisatie en biedt meer samenwerkingsmogelijkheden (collaboration). Deze functies zorgen voor een lage total cost of ownership (TCO).

Betere Office Outlook-ervaring

Microsoft Dynamics CRM 2013 is met 1 en dezelfde licentie beschikbaar via elke gangbare browser op elk device, “any device, any place”.
Any device, any place

Klik op image voor uitvergroting

Daarnaast is Microsoft Dynamics CRM volledig geïntegreerd in Outlook.  Zo kunt u contacten en accounts: zoeken, vinden, tonen, wijzingen en direct gebruiken in Microsoft Outlook. Afspraken en taken die worden gemaakt in outlook of Microsoft CRM worden direct met elkaar gesynchroniseerd. Daarnaast kunt u letterlijk met een druk op de knop, ontvangen of verzonden e-mails koppelen aan een Microsoft CRM contact of account.

Medewerkers zijn vaak gewend om vanuit Microsoft Outlook te werken. Deze integratie zorgt dan ook voor een geweldige gebruikers ervaring en adaptie van Microsoft CRM 2013.
CRMforOutlook

Klik op image voor uitvergroting

Weten?

Weten wat Microsoft Dynamics CRM 2013 voor uw organisatie kan betekenen? Wij komen graag langs voor het geven van een presentatie.

+31 (0) 20 303 24 70