Dynamic People

Dynamic People is een Certified Microsoft Partner voor Microsoft Dynamics CRM, en NAV / AX (ERP). Wij adviseren, implementeren en beheren uw bedrijf kritische oplossingen. Wij begrijpen uw business. Ons voornaamste doel is dat uw bedrijfsprocessen efficiënt verlopen, zodat uw onderneming excelleert en uw gestelde doelstellingen worden behaald. Wij zetten onszelf en onze expertise volledig in om uw processen te vereenvoudigen en te stroomlijnen. Afhankelijk van de wens van de klant maakt Dynamic People gebruik van Microsoft producten die diep met elkaar zijn geïntegreerd.  Al uw klanten, leveranciers en relaties in één centrale database. U krijgt een hogere productiviteit doordat:

  • De vertrouwde en intuïtieve Microsoft Windows interface door uw medewerkers als toegankelijk en zeer gebruiksvriendelijk wordt ervaren;
  • Er wordt flexibiliteit geboden aangezien u kunt werken op elke device, elke browser en op elke locatie.

Microsoft Dynamics producten

De volgende Microsoft Producten worden door ons ingezet:

  • Microsoft Dynamics AX voor financiële-, handels-, transport-, logistieke-, en productieprocessen voor grote en internationaal opererende ondernemingen.
  • Microsoft Dynamics CRM voor marketing-, sales- en klantondersteunende processen;
  • Microsoft Dynamics NAV voor financiële-, handels-, transport-, logistieke-, en productieprocessen voor kleine en middelgrote ondernemingen;
  • Microsoft SharePoint voor centrale documenten opslag;
  • Office365 producten zoals Word, Excel, Skype for Business en Outlook voor het genereren en onderhouden van documenten en contactmomenten en dit alles geïntegreerd!

De medewerkers van Dynamic People zijn Microsoft gecertificeerd, vormen een hecht team en hebben hoogwaardige kennis en werkervaring. Wij zijn pragmatisch ingesteld en gaan voor het resultaat. Geïnteresseerd of wenst u meer informatie, neem dan contact met ons op.

img_front-illustration